torsdag 19. februar 2015

Farvel gamle venn...

Ja, da var det slutt.
Fikk eposten nå nettopp.
Egmont bekrefter at abonnementet mitt på Donald-bøker er oppsagt.

Den utgiften har jeg jammen holdt på helt siden før min økonomiske oppvåkning.
Nesten 350 kr hver 6. uke. Mange fine bøker da! Men nå får det holde. Det føles ikke verdt det lenger. Jeg skal ta vare på bøkene jeg har kjøpt, men nå får det holde.

Tilsammen har jeg brukt sikkert ti tusen kroner på disse bøkene som støver ned i hylla. Jeg liker de selv, nostalgiske barndomsminner! Og jeg ønsker vel at våre eventuelle barn en dag skal ha glede av de. Men, dagens unger leser vel ikke bøker, de leser vel kun på ipad eller ser på film. Så det er ikke lenger et holdbart argument for å bruke så mye penger på disse bøkene. Det får holde med de jeg allerede har :)

Det satt laaaangt inne, men nå er det gjort. Kommer ikke til å savne det, kommer sikkert ikke til å merke at bøkene ikke kommer mer en gang. Men kommer til å merke at det blir mer penger til andre ting. Siden jeg har "bare" 2000 pr mnd å rutte med for meg selv, så utgjør de nesten 350 kronene annenhver måned en god del! Så jeg er fornøyd med avgjørelsen :)

4 kommentarer:

 1. Du er rå! Jeg elsker ukeblader... Rett og slett elsker det! Men for å nå målet mitt om å få vekk kredittkortgjelden før sommeren har jeg sagt opp alle:( Du har jo inspirert meg til det da. Jeg måtte faktisk si opp 4 stk. og en bokklubb. Men nå er det gjort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra! Så flott! Tror du vil bli overrasket over å ikke savne det spesielt etter en liten stund :)

   Slett
 2. Hvordan skal du nå få nye innspill fra onkel Skrue?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg får repetere hans gamle innspill!

   Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.