tirsdag 29. mars 2016

Feriepenger!

Først må jeg dele den gode nyheten at mannen har gått opp i lønn ved å bytte stilling internt der han jobber. Så netto inntekt har økt med et par tusenlapper per måned, hurra! Alle monner drar, og de tusenlappene kommer godt med når huslånet løper fra juni! Under to måneder til overtakelse også, spennende!

I forbindelse med stillingsskifte mellom stat og kommune fikk mannen også utbetalt fjorårets feriepenger. Så det kom inn nesten 60.000 kroner ekstra denne måneden. Disse setter vi på midlertidig bufferkonto sammen med resten av sparingen fremover. En del må jo brukes til å dekke en normal lønn for mannen i juni, mens resten trolig deles mellom sparing og uttak av ulønnet ferie. Vi hadde ikke regnet med å få disse pengene utbetalt nå, og mannen hadde ekstra ferieuker å ta ut i år som vi har sett frem til å kose oss med! Nesten litt synd at vi nå må velge mellom penger og fritid, men da blir det nok en fordeling mellom de to.

Ellers venter jeg nå på årets selvangivelse, det nærmer seg skattetid :)
Alltid spennende å se resultatet av å sikte seg inn mot å gå i null!

Mot slutten av uka kommer ny statusoppdatering!
Jeg vet også at jeg ikke har endret på mål for året enda, men det kommer bare jeg får tid til å tenke ut noe smart ;) For tiden er jeg igjen enormt glad for at økonomien rusler og går fint av seg selv!

1 kommentar:

  1. Gratulerer til mannen din! Jeg fikk selv en gledelig nyhet, fikk inn over 5000 i feriepenger. Håper dere tar dere litt tid til fritid også:)

    SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.