onsdag 31. august 2016

Solgt!

Lenge siden siste blogginnlegg dessverre. Mannen har hatt ferie, svigermor er på besøk og vesla vokser til og krever mer og mer. Men, det vi også har vært opptatte med er visninger og boligsalg :)

Og i dag ble det hele avgjort og leiligheten vår solgt. For 325.000 kroner over prisantydning/takst! Hjelpes. Her vi bor hadde vi vært fornøyde med å selge til takst, så vi er i grenseland sjokkerte her nå. Utrolig falsk med timingen antageligvis, hurra!

Vi kjøpte for 1.025.000 i desember 2011 og solgte nå for 1.675.000. I tillegg er boligen nedbetalt underveis. Det må man si! Hadde vi bodd i Oslo hadde dette kanskje vært forventet, mens her ute vi har holdt til føles dette ganske heftig.

Så, da blir det enda mer å betale inn på boliglånet på vårt nye hus :)
Og litt til å fikse litt i ny-huset også da, det må være lov nå.

Puh...jammen godt å bli ferdig med salget, da kan jeg endelig se litt på regnestykker for fremtiden, og begynne å forberede flytting. Overtagelsesdato 1.11, så ikke så veldig stress heldigvis.

Jeg kommer tilbake med en månedsoppsummering om ikke lenge!

3 kommentarer:

 1. Fint, nå har du fått solgt - la boligkrakket begynne ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med salget! Litt merkelig det, at man kan være økonomisk fornuftig, kutte forbruk, spare, bruke tid på å finne billig klær og utstyr... så er det boligen som skaper hundretusenvis av kr fordi man har god timing med salg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan så si ja... kronene spart på vaskepulver kontra tabletter til oppvaskmaskinen blir liksom små sammenliknet. Men, samtidig er det de små tingene som gir mulighet til f.eks å spare for å komme seg inn i boligmarkedet, ha råd til å betjene boliglånet osv. Så man skal ikke kjimse av de små besparelsene heller!

   Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.