fredag 25. november 2016

Svart fredag...

For lommeboka...
Sitter her og har bestilt en ting jeg har tenkt på en stund, og som jeg da ventet til i dag med å bestille tilfelle tilbud. Fikk 25% rabatt. Og that's it, for jeg kommer ikke på noe mer vi trenger akkurat nå.

Så ikke gå bananas folkens, tilbud kommer og går uansett, og black friday tilbudene er ikke alltid de beste så det er sagt. F.eks i butikken der jeg bestilte har de stadig gratis frakt, en verdi av kr 89,-. I dag sparte jeg kr 75,- pga 25% rabatt. Så egentlig burde jeg ventet på en dag med gratis frakt i stedet. Men siden jeg kan ha behov for tingen nå, så får 25% være greit.

Men, om det er noe spesielt du er ute etter og vet at står på planen, så kan det jo være greit å sjekke i dag. Bruk gjerne prisjakt for å se om prisen som tilbys egentlig er et kupp eller ei. Sjekk under fanen som heter "statistikk"!

2 kommentarer:

  1. Kloke ord!
    Hilsen Gnitapungen

    SvarSlett
  2. Jeg kjøpte ikke en døyt, i protest mot kjøpegalskspen. Ett år på black friday handlet vi pc på tilbud, som vi hadde spart til i 4 mnd. Tirsdag fant jeg billige flybilletter til en tur jeg likevel skulle på. Jeg holder meg uansett til behovet for ting, og ikke prislappen på alt annet.

    SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.