søndag 2. juni 2013

Taco-mania!

Noen som kan gjette at det er tilbud på taco-ting?? ;)
Vi spiser egentlig taco og sånt bare i perioder etter at dette har vært på tilbud et eller annet sted. Selvsagt etter å ha sjekket at tilbudet er bra nok, dvs at man ikke får det til samme pris eller billigere andre steder. 40% var det denne gang, så nå har vi hamstret opp litt!

Anbefaler alltid å fylle på lagrene når ting man liker å bruke er på tilbud!

Edit: Gjelder selvsagt ting man trenger og bruker. Kjøp ikke 18 flasker ketchup på tilbud hvis du bruker to i året.


6 kommentarer:

 1. Veldig smart. Jeg kjøper kjøttdeig på tilbud og fyller i fryseboks, men er ikke så flink til å handle mye på salg. Skal jammen være mer obs på det.

  Vi skal begynne å føre opp utgifter her huset. Har du tips og godt og gratis skjema som kan lastes ned?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm... jeg har faktisk laget mitt eget oppsett i et regneark, nokså enkelt. Dato - butikk - totalbeløp - og så oppdelt da hos meg i: mat - godis - husholdning - brus - bil - hjem - hobby - dyr og bæreposer. Oppdelingen forutsetter at jeg husker kvitteringene og går gjennom de. Er moro å føre oversikt! Har et ark for hver måned, også summerer jeg totalen nederst i alle kategorier. Lett å se hvor det går mye. Har ingen bedre forslag på stående fot.

   Sjekk http://www.tilbudsweb.no/ for tilbudsaviser og http://spareblogg.blogspot.no/ for å se hva som virkelig er knalltilbud! Sistnevnte er genial, du vet med en gang hva som er et dårlig og et bra tilbud, dvs, om varen potensielt sett blir enda billigere snart.

   Slett
  2. Takk, høres veldig smart ut! Vi knoter litt med å finne den beste måten for oss å gjøre det på. Tar med tipset ditt :)

   Handla forresten masse på tilbud her om dagen. Nesten bare tilbud, så jeg glømte å kjøpe et par ting - de var jo ikke på tilbud :D

   Slett
 2. Ser du har kjøpt økologisk krydder. Det er bra. Ellers lager man krydder best på hjemmelaget vis og det er MYE billigere.

  1 toppet ts Chili
  1 toppet ts Spisskummen (det som gir den karakteristiske "tacokrydderduften")
  1 toppet ts Hvitløkspulver
  1 toppet ts Oregano
  1 toppet ts Koriander
  1 toppet ts Pepper
  1 toppet ts Paprika
  1/2 ts Salt

  Pulverblandingen blandes med det stekte kjøttet UTEN å ha i vann. I stedet for å bruke 400 gram karbonadedeig, så bruker vi 200 gram deig pluss en boks med dette:
  http://www.klikk.no/mat/spise/article513505.ece

  Believe me; det smaker utrolig mye bedre og så er det rimeligere.  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Skal teste! Har forsøkt før og endt opp med smakløse saker, men dette ser bra ut! Har jo alle krydderne i skapet. Har tilfeldigvis også et brett hermetiske tomater stående på lager, bruker det til så mangt, men har ikke testet i taco enda! Tnx! Blir det bra skal jeg rapportere det her :)

   Slett
 3. Beklager fra herren med Tacokrydderoppskriften.

  Jeg la ved feil lenke. Vi bruker denne og her er den en testvinner, koster 5 kroner på KIWI.

  http://www.klikk.no/mat/article832532.ece

  SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.