torsdag 1. august 2024

Millionærer!

 Vel, nesten i alle fall!

En milepæl er nådd, en jeg har ventet på i flere år og sett komme nærmere og nærmere for hver måned som har gått. Og endelig...!

1.8.2024, over 8 år siden vår fondshistorie startet med ca 85.000 kroner registret 1.2.2016, så viser samlet fondsbeholdning i dag:

 1 011 563 kroner!

Det er jo helt fantastisk!
Vi har over 1 million kroner på konto!
Herregud...så gøy!
Håper det holder seg helt til neste måned, haha.
Ulempen med fond er at det går litt opp og ned, men allikevel en merkedag, den første gangen man tipper over millionen føles helt fantastisk!

Så er det det med skatt osv da...Nå er jo va halvparten innskudd, og ca halvparten er avkastning. Og på avkastningen er det jo en beskatning ved uttak som gjør at pengene definitivt blir stående for å si det slik. Så tatt høyde for skatt ved realisering er vi jo ikke millionærer helt enda. Men, det går jo fremover på den delen også, sakte men sikkert.

Nå føles 8 år lenge. Og det kunne gått mye raskere. Hadde det ikke vært for at det vi egentlig prioriterer er å betale ned boligen vår. Så mye penger går dit, særlig etter renta ble høy. Tross relativt lite lån på under 1,6 mill nå, så har vi også under 10 år igjen å betale på lånet. Og sist jeg regnet på saken kunne vi betalt huset på 4 år. Om vi satte alle kluter til. Noe som begynner å friste! Tenk så deilig det ville vært! Men så er barna vel så glade i en sydentur som et betalt hus, så vi klarer ikke bruke alt vi har på å betale ned enda. Men en dag skjer det nok, om ikke alt for lenge.

Men hurra, dette må feires!!
Vi tar en tur på kino!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.