Kontakt

Har du spørsmål om din økonomi, tips eller kommentarer til bloggen, eller du ønsker å annonsere* på bloggen, send epost til pengebingenblogg@gmail.com.

Useriøse annonnser eller nettsider med innhold som ikke er i tråd med Pengebingens filosofi avvises. 
Jeg ønsker alle gode bidrag velkommen og kan da tilby både link, omtale eller også sponsede innlegg. 
Da kun innlegg som tydelig merkes som sponset. 
Mine lesere skal aldri være i tvil om hva som er skrevet av meg, og hva som er eventuelt sponsede innlegg.

3 kommentarer:

 1. Interessant blogg. Har lett litt etter en norsk versjon av denne: http://www.mrmoneymustache.com
  Har fulgt den i lang tid og den anbefales som ressurs.
  Lykke til videre.
  Mvh
  Knut

  SvarSlett
 2. Jeg vil herved sende deg en stor takk og en god klem.
  Vi har 3 barn i alderen 4-13 år, og var fram til nylig ubeskrivelig lei av at alle pengene våre forsvant hver måned. Vi hadde ingen økonomiske problemer, men til tross for gode lønninger var det aldri noe til overs. Hvorfor i all verden hadde vi følelsen av å ha dårlig råd?
  Jeg hadde lest blogger som www.becomingminimalist.com og www.theminimalists.com gjennom vinteren 2016. Med en mer minimalistisk tankegang og livsstil, handlet vi mindre og mer gjennomtenkt. Interessen for personlig økonomi kom dermed snikende..
  Jeg ramlet deretter over bloggen din, og ble superinspirert til å rydde opp i egen økonomi. Vi har vært økonomisk bevisstløse, til tross for at vi har det som kalles "en ordnet økonomi". Vi betalte regningene våre, men ingen ting ble planlagt. Vi manglet bufferkonto og sparte lite eller ingenting.
  Et halvt år senere er vi nå godt i gang med vårt nye liv.
  Jeg har kjøpt og lest "The total money makeover" av Dave Ramsey, og hører nå på hans podcast daglig for inspirasjon. Mannen og de to eldste barna ble i september invitert på familiens første budsjettmøte, og vi skal straks møtes for å planlegge neste måned. Jeg er euforisk, barna maser mindre og mannen er storfornøyd. Det ser foreløpig ut som vi har greid å redusere forbruket med 8500 kroner etter kun en måned på budsjett, selv om budsjettet på ingen måte har vært perfekt. www.everydollar.com har vært et genialt sted å starte siden vi hadde null erfaring med dette fra tidligere.
  Tusen hjertelig takk for gode råd!!
  Nyt svangerskapspermisjonen og tiden med den lille.
  Jeg gleder meg stort til å følge bloggen din videre :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tidenes hyggeligste tilbakemelding! :)
   Så utrolig fint at mine tanker og erfaringer kan gjøre livet lettere for andre, helt supert! Så bra dere tar barna med, det tror jeg er kjempeviktig! Hvilken lærdom å få med seg tidlig i livet :)

   Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.