fredag 11. desember 2015

Oppdatert spareticker og penger som flyr avsted

Oi!
Kom på nå at jeg helt har glemt å oppdatere sparetickeren i det siste :)
Den er jo mye nærmere mål enn det så ut som!
Har tross alt like under 15.000 kroner igjen før målet er nådd for i år!

Har så mye annet å tenke på for tiden, føler meg litt i tåka, også økonomisk.
Jeg bruker penger vi strengt tatt ikke har satt av, da det kommer endel tilbud på ting som står på vår innkjøpsliste til babyen. Samt at vi tilfeldigvis har fått gjort et par bruktkjøp i vårt nærområde de siste par ukene også. Så jeg bruker penger over en lav sko føler jeg, noe som er så uvant for meg. Har kontroll på utgiftene, og ser vi nå er oppe i totalt ca 15.000 kroner brukt. Og at vi har spart ca 5000 i forhold til nypris totalt sett.

I artikkelen Så mye koster babyen deg har SIFO bergnet pris for grunnutrustning på ca 21.000 kroner. Og nå mangler vi bare en dyr ting, nemlig bilstol og base til bilen. Om vi ikke får kjøpt det på tilbud så havner vi ca på samme som SIFO, trolig litt over. Men det fremgår ikke hva SIFO har med i sin beregning, mens jeg har lagt inn ALT vi har kjøpt i forbindelse med baby, selv klær, som muligens går under videre supplering hos SIFO. Hittil har ikke tulla et eneste nytt plagg, det får evt vente til januarsalg. Hittil kun slått til på et par pakker med nyfødtklær på finn.no. Synes det er greit når man kommer ned i rundt 30 kroner plagget, og det fremstår som nesten ubrukt. Knapt noe januarsalg som kan matche prisene ved å kjøpe brukt.

Så penger flyr ut, derfor er jeg litt spent når vi neste uke har desemberlønningene på konto og kan se på hvordan det går med årets mål og evt hvor mye som er til overs. Og da er det også snart juleferie, og på tide å lande neste års budsjett. Det skal jeg dele i løpet av jula regner jeg med :) Tanker om målsetninger for neste år tar også form!

2 kommentarer:

  1. Joda, pengene flyr. Men baby nr. 2 er mye, mye billigere i drift. Bare nevner det. ;-) Angående amming vil jeg forresten tipse om hva jeg har gjort i forbindelse med mine svangerskap: Kjøp en myk, elastisk sportsbehå! Da er det ikke så veldig farlig med størrelse, og behåen kan uansett brukes til annet enn akkurat bare selve ammingen. Er veldig behagelig å ha på om natten også. Lykke til! -Gnitapungen

    SvarSlett
  2. Takk for tips! Ikke dumt :) Avhengig av hva som skjer i fronten her er det ikke utenkelig at jeg allerede har et par som passer. Hadde bare ikke tenkt den tanken! Veldig smart :) Ja, vi prøver også å tenke på at tingene bør ha en slik kvalitet at de kan også kan brukes til baby nr 2 etterhvert, som vi i alle fall håper at det blir.

    SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.