tirsdag 30. september 2014

Oppdatering september

Da kan jeg endelig summere sammen for september!

Bilen har vært på verksted og fått ordnet en lakkskade med rust under på et utrolig uheldig sted på bilen. Så uheldig at vi måtte ut med ruta (dvs vi måtte bytte rute) for å reparere skaden. En steinsprut som i stedet for å treffe ruta tydeligvis traff like over der ruta er festet, i hjørnet mellom rute, tak og stolpe. Så det rustet i tre retninger. På ingen måte viktig for drift av bilen, men vi valgte allikevel reparere skaden, noe forrige eier tydeligvis ikke gadd. Da unngår vi at det blir verre i fremtiden. Vi fikk utført reparasjonen til en god pris over svenskegrensa. Tilfeldigvis akkurat så hele beløpet ganske nøyaktig ble dekket av det som sto på bilkontoen. Så, da vet jeg endelig hvor mye vi kan sende til sparing :)


En rask statusoppdatering i slutten av september:

Langsiktig sparing (boligspar): 23.500 kr
Kortsiktig sparing (ferier + gaver): 4000 kr

Prosentvis utgjør dette:
Langsiktig sparing: 37%
Kortsiktig sparing: 6%


Det kom litt ekstra utbetalt etter fungering for nærmeste leder i sommer, de tusenlappene går rett til sparing. Ellers er noe satt av til forbruk, tro det eller ei. Et par ting stå på lista som skal kjøpes inn, og det passer å ta seg av det nå. Allikevel fornøyd med spareprosenten. Litt av kommende innkjøp dekkes også av at mannen solgte sin playstation 3 og fikk inn litt cash.

Boligsparingen er nå på 185.500 kroner, det gjenstår da 54.500 kroner til årets mål. Og det er tre måneder igjen dit, med et sparepotensiale på minst 66.000 kroner, sannsynligvis mer. Så jeg tror dette kommer i havn i år! Og jo mer vi får spart ekstra i år, jo hyggeligere bli neste år kan man si... Med tanke på at vi har et rimelig tøft mål å nå i løpet av neste år om vi skal kunne ha mulighet til å betale ut boligen vår i januar 2016!


Rapportering sykkel (siden oppstart 6. august):

Antall dager syklet i september/hittil: 15/29
% av antall mulige dager i september/hittil: 100/100
Antall km i september/hittil: 87/169
Antall kalorier forbrukt i september/hittil*:1916/3703
Kroner spart hittil i 2014**: 156,3


Fra dagens hjemtur på sykkelen :)
Slike dager er knall!


*Estimert av Endomondo, uten pulsmåler.
** Basert på snitt-dieselpris i 2014 fra drivstoffpriser.no, og et forbruk på 0,7 l/mil på korte turer (avlest fra bilens kjørecomputer).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.