fredag 14. juni 2019

"Ny" bil - nytt lån

Får vel skryte litt av gliset siden det ble kjøp av bil da. Skal fortsatt sies at dette er mannens greie ikke min. Jeg syntes den vi hadde kunne funket i mange år til. Men så blir man lei av å høre maset hele tiden og gir etter tilslutt, iom at det er et veldig fornuftig bilkjøp. Om man først skal kjøpe liksom. Det som ikke er fornuftig er tidspunktet, siden vi ikke hadde spart penger til bilen enda.

Bakgrunnen er at min far bytter bil hvert 5. år sånn ca, han har alltid fabrikkny bil. Og nå var det tiden. Også er han "kjip" nok til å spørre om vi er interesserte i å kjøpe hans gamle til den pris han ellers ville fått i innbyttepris hos forhandleren. Det landet på 160.000 kroner. Mannen sjekket bruktmarkedet grundig og fant at dette var en god pris for bilen, samtidig som den har gått i underkant av 60.000 km og en pent pensjonistkjørt av en tidligere eier. Og er en Skoda Octavia hvilket er tilsvarende som vi allerede har. Vi bytter bare fra 2009 modell til 2014 modell. Perfekt for vårt bruk nå med massivt bagasjerom når vi har to små barn og vogner og gudene vet ikke, hehe. Og fra diesel til bensin også.

Så jada, det er et ok bilkjøp. Men at boliglånet har økt masse for å innpasse et bilkjøp er ikke noe jeg er stolt av direkte. Nå må vi bare selge den gamle og betale det inn på lånet igjen.

Men her iaf gliset, mannen gliser, ungene gliser og ok da, den er jo hakket freshere enn den forrige. Og bare så det er sagt, båten i bakgrunnen har vi absolutt ingenting med å gjøre, det er ille nok å bruke penger på bil, haha!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.