søndag 8. juni 2014

Gamlebilen solgt!

Goodbye gamlebilen, hello money :)

Foto: Freeimages.com
Da fikk vi solgt gamlebilen også, fort gjort egentlig, etter å ha ligget ute i 10 dager. Vi hadde et mål om å få over 15.000, og fikk 17.000. Kunne muligens fått mer med tålmodighet eller om vi bodde mer sentralt. Men godt å få det unna også. Greit å bli kvitt forsikringen osv, koster litt å ha den stående også for å si det sånn.

Siden vi fikk 2000 kr mer enn vi hadde ønsket oss for å sette inn på boligsparekontoen, så mente mannen vi kunne innvilge oss de 2000 til å finne på noe hyggelig eller ha de liggende til noe kos. Finansminister innvilget ønsket for en gangs skyld ;)

Dermed tikker det på tirsdag inn 15.000 på boligsparekontoen, men jeg klarer ikke vente med å oppdatere min spareticker til da, så nå er den på 56.700 kroner. Det går fremover. 23,6% av årets sparemål er dermed oppnådd. Fortsatt et stykke til mål gitt. Gleder meg til halvveis!

Her i Bingen har vi hjemmepinse, billig, avslappende og bra! Hurra!


2 kommentarer:

  1. Hvor mye har dere på bufferkonto nå ?

    SvarSlett
    Svar
    1. Bufferkonto er på 100.000 kr. Den skal økes etterhvert tror jeg. Anbefalt er å kunne dekke 3-6 måneders utgifter, med kontoen vår kan vi dekke 4 mnd normale utgifter, nesten 6 måneder om vi kutter absolutt alt unødvendig, noe vi selvsagt gjør om det blir en eller annen krise. Men drømmen er det dobbelte i bufferkonto. Planlegger å øke den sakte men sikkert når vi er ferdige med å spare opp til å kunne betale ut boliglånet.

      Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.