torsdag 4. februar 2016

Gratis startpakker til baby

Jeg har den siste tiden vært ute og hentet slike gratis babypakker litt ulike steder :)
Dette er jo ren reklame på en måte, men allikevel tar jeg imot med takk, selv om det egentlig ikke er alt jeg har behov for. Men det er i alle fall gratis,og skal nok bli brukt!

De tre pakkene jeg syntes var lurt å ta med seg er babypakken fra Rema 1000, Libero-pakken som hentes hos Kiwi, og Babybox fra Apotek 1. Fordelen med disse er at de ikke krever noen langsiktig binding til noen form for medlemskap osv. Libero-klubben må man melde seg inn i, men det er helt gratis, og man kan også melde seg ut etterpå om ønsket.

Alle tre pakkene inneholder småtteri som bleier, våtservietter, babyolje osv. Best liker jeg egentlig Rema 1000 sin, pga "Lev vel" serien, som er Remas egne barneprodukter som er rimeligere enn merkevarene, men allikevel helt fri for skadelige stoffer. I tillegg får jeg da testet Remas egne bleier, noe som er supert siden de er en god del billigere enn merkevarene! Etterhvert skal jeg nok kanskje prøve meg på tøybleier, men da jeg aldri i mitt liv har skiftet en bleie får jeg legge lista litt lavt i begynnelsen her :)

Nettsiden www.babypakker.no kan brukes for å finne flere gratis pakker til baby. Men jeg synes de resterende ikke er like interessante, da det for det meste handler om å melde seg inn i ulike bokklubber. Og det trenger vi ikke her! Barnebøker tipper jeg de har masse av på biblioteket. Så jeg tenker det er unødvendig å dra seg borti bokklubber uansett om de tilbyr noe "gratis" første gang. Så gå for de som er merket med grønt og heter "babypakker", heller enn de gule som er merket "velkomstpakker".

Ps. Innlegget er ikke sponset.

To av tre gratis babypakker jeg har fått i hus.

5 kommentarer:

 1. Tøybleier er ingenting å grue seg til. Like lett som vanlige bleier, men det er jo naturligvis er del jobb med å vaske dem. Anbefales!

  SvarSlett
 2. I dag har jeg også hentet min første gratis pakke med babyprodukter i dette svangerskapet. Det morsomste var å se hvordan junior reagerte på innholdet, han trodde alt var til babyen hans (new born dukken). Vi hentet ut pakker i første svangerskapet også, og vi brukte faktisk opp alt. Vi har gode erfaringer med apotek 1, Rema 1000 og libero fra første svangerskapet. Vi har ikke mottatt noen form for spam fra dem.

  Vi gikk i fellen første gang med å melde oss på en konkurranse for å vinne barneutstyr som stod i boken vi fikk fra jordmoren, vi får ennå en gang i blant en telefon om tilbud på diverse bokpakker 3 år etterpå. Selv om vi den gangen ikke meldte oss inn i noen klubb, det var bare en konkurranse.

  SvarSlett
 3. Hei!

  Vil anbefale deg å hente ut bleiebøtten Angelcare fra Barnas Hus! Du blir kun medlem i kundeklubben og får tilbud på mail, enkelt å melde seg av om du ikke er interessert. Anbefaler den virkelig på det sterkeste, praktisk og LUKTFRI! Med mindre du setter den rett på varmekablene på badet da, haha! Hvis du ikke liker den/behøver den kan du jo selge den for en liten pengelapp på FB eller Finn :-

  SvarSlett
 4. Den bleiebøtta må du kjøpe ruller med dyr plast for å bruke. Og i tillegg klemmes bæsjen ut av bleia når du skal hive den i bøtta( må stappes nedi)
  Tøybleier, eller kjøp en rull brødposer som du hiver bæsjebleiene i. Ikke så veldig miljøvennlig, men ikke så mye verre enn bleiebøtte med tullete plastrull abonnement. Enig med kommentator over angående varmekabler. De lager en hva skal jeg si, pikant duft i kontakt med bleieavfall ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Per nå klarer vi oss veldig greit uten bleiebøtte, men vi får se etterhvert. Virker liksom til at en vanlig plastpose med knyting gjør samme nytta her. Har hengt den opp, helt klart at slikt ikke bør stå på varmekabler ja ;) Får se an behovet for noen egen bleiebøtte...

   Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.