mandag 16. oktober 2017

Bilen...

...blir! I hvertfall en stund til.

Skrev jo tidligere i år at vi virkelig vurdertre å kvitte oss med bilen (Kan vi klare oss uten bil??), fordi den står 98% av tiden i carporten.

Og så har vi grublet og tenkt, og så ble jeg gravid igjen, og det virker greiest å ha bil når vi plutselig snart har to små barn. Fortsatt ikke umulig å klare se for oss å leve uten, men de få gangen vi trenger den så er den liksom såpass mye verdt at det føles ok å ta den kostnaden. Og da er det greiest å ha den rett utenfor døra.

Gode gamle kjerra har igjen vært på verksted og fått byttet nok et hjullager. 3500 kroner forsvant. Men samtidig er den gjeldsfri, trofast og fyller behovet vårt når den trengs. Fikk søren meg hentet vårt nye dusjkabinett uten en gang å låne henger, fikk ALT inn i bilen! Mannen måtte gå hjem og jeg kjøre så tett opptil rattet som bare de på over 80 gjør, men uansett så gjorde den nytta.

Nei, vi får bruke litt penger på å ha bil fortsatt, så får vi se når ungene blir litt større og greiere å ha med seg (få hvertfall en ut av vogn...) om vi skal prøve oss uten.

Men fikk kommentaren fra en nabo langs veien her en dag: "Har dere ikke bil?" Fordi vi blir sett gående hele tiden :) Går til til barnehagen, som er på vei til både mannens jobb og togstasjonen for min del, og like kort er det jo til butikkene. Så ja, vi går mye og kjører bilen lite.

Så blir det slik inntil videre, fortsatt bileiere.

3 kommentarer:

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.