lørdag 29. februar 2020

Nedenom og hjem?

Vel, det var vel slikt det føltes å oppsummere økonomien ved dette månedsskiftet.

Koronafrykten sender børsene i fritt fall tilsynelatende, og vi ser de største tapene på våre aksjefond siden oppstart. Det vil si at vi snakker nesten 20.000 i tap på en måned. Vi ser jo absolutt effekten av å ha satt mer og mer inn i aksjemarkedet. Men - da er det jo som alltid - salg på aksjefond, så heldigvis har 9000 kroner i innskudd hjulpet på totalen. De blir fine den dagen ting snur. Vi fortsetter bare å kjøpe vi, etter fastsatt spareplan.

Så, vi frykter ikke! For økonomien i alle fall. For selv om vi kan snakke mye om fall i aksjemarkedet så er vi i slutten av 30 åra fortsatt der at boligen vår utgjør svimlende 87% av formuen vår. Men man ser jo også fordelen av å ha en fot i begge markedene, både boligmarkedet i Norge og det globale aksjemarkedet.

Så totalen ble +2000 kroner opp i formue den siste mnd - latterlig lite egentlig. Heldigvis tar de sikre investeringene støyten når de volatile investeringene viser sin bakside. Reduksjonen i gjeld redder oss over i pluss tross alt. Fine saker!

Tilbake til et glass rødvin denne skuddårslørdagen 29. februar 2020.
Fortsatt god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.