torsdag 30. januar 2014

Særdelen treffende gave

Puuuh...det nærmer seg bryllupsdag, og jeg er så glad jeg har lært meg å skrive lister over alle viktige ting som skal gjøres. De to siste dagene har jeg hatt fri fra jobben, og godt er det, for begge dagene har jeg hatt lange lister over ting å fikse. Men nå nærmer den seg slutten, forlover er ikke langt unna, og det er straks på tide å senke skuldrene, drikke rødvin, lakke negler og glede seg til i morgen :)

Grunnet overnevnet begivenhet har jeg ikke mye tid til bloggen, men noen ganger skjer det uventede ting som passer overraskende godt for et blogginnlegg allikevel.

Snille kollegaer har samlet sammen kronasjer vi får med oss på byllupsreise, og i tillegg fikk vi intet annet enn et pengetre :) Hvor perfekt er ikke det?! Og hvorfor har vi ikke allerede et pengetre? Sikkert fordi det koster penger! Tar oftest imot gratis avleggere fra familie, hehe. Nå er det selvsagt slik at penger ikke vokser på trær, men jeg skal allikevel ta godt vare på pengetreet vårt og håpe det bringer hell og lykke for fremtidig økonomi.

Det er sannsynlig at jeg ikke rekker å skrive mer til dere før vi fyker av sted til 15 dager i sol og varme i den Dominikanske Republikk, karibiens budsjettalternativ. Vi ofrer oss for dere kjære lesere, og reiser på studietur for å sjekke ut dette reisemålet ;) Turen var i alle fall billig, under 25.000 for to personer, all inclusive i 15 dager. Ehm, vel, billig er relativt selvsagt. 25.000 er fortsatt mye, men alternativene vi har undersøkt har vært betydelig dyrere. Så til å være såpass langt unna, og et så godt klima, er prisen ganske fin.

Og så gleder jeg meg også veldig til å komme tilbake, gjøre opp status og fortsette å jobbe med økonomien i resten av 2014!

Vi snakkes!

3 kommentarer:

  1. Det er nok et stort offer å reise til Den Dominikanske Republikk :) Kos dere masse! Gratulerer med bryllupsdagen!

    SvarSlett
  2. Hei :) har noen spørsmål ang. høyrentekontoer. Har selv høyrentekonto i Santander 3,6% som går ned til 3,45% i mars. Følger stadig med på finansportalen og diverse sider med oversikt over hva de forskjellige bankene har som rente prosent. De siste månedene har Santander vært på topp, men ser nå at Nordax Finans tilbyr 3,95% på opptil 750.000(kapitaltkonto) https://www.nordax.no/pages/deposit/ Har lest litt på nettet om Nordax, men ikke så mye informasjon å hente desverre. Står på siden at det er en svensk bank og innskuds garanti opp til 100.000 Euro. Er veldig usikker på om det noen "små skrifter" eller annet. Har du noen erfaring med høyrentekontoer i banker som ikke norske? Har regnet på det og forskjellen på rentesatsen på begge bankene utgjør en forskjell på litt over 3000,- for meg. Så er jo gunsdig for meg å bytte, men blir veldig usikker når det er så lite informasjon rundt. Skal ringe inn til dem i slutten av uken, men er alltid greit med litt bakgrunns info.

    SvarSlett
  3. Var nok litt rask til å kommentere overnfor her. Ser nå at du tidligere har skrevet om Nordax. Du får kose deg på bryllupsreise!

    SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.