onsdag 15. januar 2014

Renteinntekter 2013

Da har jeg regnet sammen renteinntektene mine for 2013. Det er ikke så mye å skryte av, men det begynner da å komme seg litt i forhold til tidligere år. Fordelen med å ha penger på konto er selvsagt at de formerer seg så smått mens de står der. For å få til det forsøker jeg å ha pengene mine i banker som tilbyr høyest mulig rente. Det sjekker jeg blant annet på finansportalen. Jeg er ikke superpirkete, og må ikke ha beste bank hele tiden, men den bør ligge i toppsjiktet! For å bytte bank bør det være litt å tjene på å flytte pengene, samt at jeg bør være fornøyd med banken ellers også. Per i dag har jeg sparepenger på følgende steder:

BSU: Setskog-Høland Sparebank, rente 5,1%
Buffer: Sparesmart, rente 3,4%
Regningskonto: Yabank, rente 3,4%.

Om ikke lenge slår vi sammen bufferpenger til over 100 000 kroner og flytter de til Santander, som da tilbyr 3,6% rente.

Men med dagens bankoppsett ble renteinntekter oppsummert 5525 kroner i 2013, før skatt. Reelt sett 4033 kroner. Så det kommer seg, det er 4000 gratis kroner, og jeg tar i mot med glede. De skal jo fortsette å formere seg! Hurra for rentersrente!

4 kommentarer:

 1. Hei, må si at jeg synes bloggen din er informativ og fin, men jeg la inn et spørsmål på innlegget Når to skal bli en - kaos! og ikke noe svar.. Jeg ser også andre legger inn kommentarer til deg og ikke får svar tilbake. Synes det er litt merkelig og dumt. Hadde du hatt 200 kommentarer så hadde jeg skjønt det, men du har i snitt 2-4 så det hadde ikke vært lange tiden å svare på det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg driver med mye, pleier å la det samle seg opp noen kommentarer før jeg tar en gjennomgang.
   Noen ganger har jeg nok med å få skrevet innlegg her i det hele tatt ;)
   Men tar kritikken til etterretning, kan hende jeg klarer å bli flinkere!

   Slett
 2. Anonym er du den samme som klagde på at jeg var så dårlig å svare på bloggen min? ;)

  SvarSlett
 3. Husk at inflasjonen er i overkant av 2% nå om dagen. Det spiser også av beløpet du sitter igjen med etter skatt.

  SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.