mandag 5. oktober 2015

En hyggelig overraskelse!

Jeg har hørt rykter om at gravide fort blir litt distré, og hva kan man si...
Det ser ut til å stemme!

Jeg skrev jo for ikke lenge siden at jeg klarte å blakke meg helt når lønna kom på konto. Det var i alle fall det jeg trodde. Men gjett hva jeg hadde glemt? At jeg har en egen sparekonto på lur; typ ute av syne og helt klart ute av sinn for tiden. En liten konto som oftest har stått i 0,-, hvor tanken har vært å sette av litt av de 2000 pr mnd for å dekke litt større ting innimellom. I det jeg kom på den antok jeg at den sikkert er tom, siden jeg hadde glemt den. Men neida, der sto det jammen meg 2000 kroner og ventet! Hahahaha, er det mulig?! Snakk om distré ja...!

Og nå husker jeg jo at jeg satte av endel de foregående mnd nettopp fordi jeg husket at jeg snart måtte til frisøren, snart må ha en ny hudkrem osv. Så det var veldig kjekt å finne de pengene. Nå var jeg uansett innstilt på at jeg ikke trenger noe mer denne måneden da, så det meste blir stående. Men, jeg tar 500 kr bare for å ha litt på kontoen til småting. Og ikke minst har Plantasjen nå 70% rabatt på sitrontreet jeg ønsker meg, så det er på tide å slå til tror jeg :)

Vel, sånn kan det gå, det er ikke dumt å ha en litt utilgjengelig sparekonto man aldri ser!

3 kommentarer:

 1. Jeg lurte på en ting.. DU har tidligere på et blogginnlegg skrevet noe om at økonomien deres ikke var så bra som nå en gang i tiden. Hva legger du i det? Ut i fra det jeg leser på bloggen din synes jeg jo du virker så strukurert og økonomisk. Utenom dette med å blakke seg helt etter lønna innlegget :P

  SvarSlett
 2. ååh, beklager, av en eller annen grunn har jeg aldri klikket meg inn på "min historie". Har jo lest flere innlegg fra bloggen uten å ha sett det..

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du fant i hvertfall deler av svaret der :)
   Jeg har egentlig ingen aktive sparegener, så her går det på selvdisiplin og gode vaner og rutiner for å ikke forbli gjeldsslave og kredittkortavhengig. Hjelper mye med en mann som faktisk har sparegener da, det skal sies.

   Burde antagelig vært oppdatert litt den siden nå, det skal jeg se litt på.

   Slett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.