mandag 17. desember 2012

Sparepenger overført :)

Jeg klarte ikke vente helt til slutten av måneden!!
Jeg måtte bare overføre den pengene av desemberlønna som skal inn på megabufferkontoen: 12711,08 kr!
Så da er ticker oppdatert, mens jeg tar en grundig grundig status før nyttår :)

Noe av motivasjonen for å overføre pengene er også at jeg skal på Ikea, antagelig i morgen. Og alle vet at det ikke er så lett å forlate Ikea uten full handlevogn hvis muligheten byr seg. Selv den sterkeste sjel blir svak langs hylleradene hos Ikea... Det tryggeste er å allerede ha overført pengene og sett 50.000 blanke norske kroner skinne på konto, nesten like vakkert som stjerna i juletreet, hihihi!

Det blir en kortvarig glede forsåvidt, 1.januar overfører 20.000 til BSU, og bufferkontoen reduseres tilsvarende. Men jammen er det motiverende å se buffern så feit! Motiverer ekstra for å fylle den opp igjen så raskt som mulig :) Og BSU-pengene er jo ikke borte akkurat, de er jo faktisk spart de også!

Hvilken start på en 15 dager lang juleferie!!

1 kommentar:

  1. Midt i blinken å finne bloggen din! leser med dyp interesse, da jeg sjøl har foretatt en økonomisk snuoperasjon og i løpet av et halvt år fått stålkontroll på økonomien, og har 15000 på sparekontoen (jeg! som alltid var blakk to uker før neste lønn) og bedre skal det bli, er toppmotivert og har innsparing og sparing som hovedprosjekt! Takk for bloggen din, skal følge deg med glede! :-))

    SvarSlett

Kommentarer modereres pga veldig mye spam og reklame.